Stages

Is techniek jouw toekomst en volg je een technische opleiding aan het MBO of HBO? Je wilt een stage die er écht toe doet en je wilt continu uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen. Dibalex biedt jou de mogelijkheid voor een enerverende stage- of afstudeerplek. 

Dibalex is al jaren een erkend leerbedrijf. Een stage is dan ook de ideale manier om kennis te maken met onze snelgroeiende organisatie. Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf en ken je de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Lees hieronder hoe je kan solliciteren en hoe een stage bij ons in zijn werk gaat.

Wat zoeken wij?

 • Voor in de werkplaats: MBO 3/4 of HBO studenten van WTB of Mechatronica
 • Voor op kantoor: MBO 4 of HBO studenten van WTB

Wat hebben wij je te bieden?

 • Begeleiding voor in de werkplaats
 • Kennis doorgeven betreft montage mechanisch
 • Ervaring laten op doen in het nauwkeurig te werk gaan
 • Een fijne werksfeer met ervaren collega’s
 • Een unieke leerervaring in de machinebouw

Wat verwachten wij van jou?

 • Duidelijke opdrachten vanuit school
 • Goed contact met de opleidingsschool
 • Duidelijke eisen vanuit de school
 • Stagiaires die gemotiveerd zijn om veel te leren over onze branche

Werkwijze

Dibalex is volop in beweging en werkt voortdurend aan uitdagende en afwisselende machinebouw projecten. Tijdens rustige periodes kan er een stagiaire begeleid worden in de productie. Daar zal de student vooral worden ingezet als monteur of in het kantoor om mee te werken aan de ontwikkeling en bouw van diverse profileermachines. Voor de afdeling elektrotechniek kan er geen begeleiding gegeven worden, dus deze afdeling komt tijdens het stage traject niet naar voren.

Dibalex houdt contact met de SLB’er van de stagiaire. Dit gebeurt via een tussenpersoon die over en weer contact houdt met zowel de stagebegeleider, stagiaire en SLB’er. Dit zorgt voor een goede communicatie en een betere leerervaring voor de stagiaire.

De stagiaire maakt vooraf duidelijk wat de verwachtingen en doelen zijn voor de stage. Zo kunnen wij een beter plan van aanpak maken voor de desbetreffende stagiaire. De stagiaire houdt een gesprek met de tussenpersoon en stagebegeleider. Op deze manier kunnen wij ook onze doeleinden, plan van aanpak en eisen aangeven. Verder heeft de stagiaire ruimte genoeg om zijn/haar motieven en leerdoelen aan te geven. We hopen natuurlijk op een leerzame en fijne leerervaring.

Stagegelopen... en daarna?

Regelmatig gaan stagiair(e)s na hun studie werken bij hun stagebedrijf. Ook voor jou kan stagelopen bij Dibalex het begin zijn van een mooie carrière in ons bedrijf. Word jij misschien onderdeel van ons team binnen Dibalex?

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Iris Havenaar stage@dibalex.nl of bel +31 (0)78 6991500

Wil je bij Dibalex stage lopen?

Stuur dan jouw gegevens door via dit formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over de procedure.

Generic placeholder image


Dibalex - Rollforming Excellence

Rollforming excellence

Kom in contact met Dibalex

Het leveren van klantspecifieke totaaloplossingen voor profileermachines is al meer dan twintig jaar onze kern. Wil je graag kennis maken met ons en onze methoden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op!