Service en support

Bij Dibalex zorgen wij voor een goede, efficiënte ingebruikname en optimale continuïteit tijdens het productieproces. Bij calamiteiten van alle door ons geproduceerde installaties grijpen wij snel in. Ons doel is de klant effectief op alle vlakken service en ondersteuning te bieden gedurende de gehele levensduur van de machine. Onze vakkundige en servicegerichte afdeling van monteurs en specialisten op kantoor doen dit door te ondersteunen met hulp op afstand door in te loggen in systeem bij de klant, het snel kunnen leveren van reserveonderdelen, het bieden van servicecontracten en het faciliteren van training en bijscholing. 

Technische ondersteuning

Snel en adequate ondersteuning nodig? Onze telefonische support is tijdens kantooruren bereikbaar. Is de storing telefonisch niet op te lossen dan maken we een afspraak met een van onze specialisten. Die komt op locatie langs om de storing te verhelpen.

Reserve onderdelen

Al onze machines zijn ontworpen en gebouwd om in volle continuïteit te blijven functioneren. Mogelijke stilstand van een machine moet tot een minimum worden beperkt. Reserve onderdelen spelen hierin dan ook een cruciale factor. Door nauw contact met onze leveranciers kunnen machineonderdelen snel worden geleverd.

Servicecontracten

Wilt u zekerheid in het productieproces? Sluit dan een servicecontract af. Om meer zekerheid in het productieproces te garanderen bieden wij de mogelijkheid aan om een servicecontract af te sluiten. Er kan gekozen worden uit verschillende gradaties, van jaarlijks 1 à 2 maal preventief onderhoud tot aan een 48-uurs service waarbij een monteur binnen deze tijd op locatie is. Wij repareren het!

Training en bijscholing

Met actuele training van de operators zorgen we voor een efficiënt gebruik, soepele productie en een lange levensduur van uw profileermachines. Is er een nieuwe operator aangesteld of heeft het personeel een opfriscursus nodig voor de bediening van een Dibalex machine, dan wordt er de mogelijkheid geboden om een afgestemde training te volgen op de eigen locatie of bij Dibalex.

service en support

Neem contact op met onze service en support afdeling.

+ 31 (0)78 6991500

service@dibalex.nl

Generic placeholder image

Dibalex - Rollforming Excellence

Rollforming excellence

Kom in contact met Dibalex

Het leveren van klantspecifieke totaaloplossingen voor profileermachines is al meer dan twintig jaar onze kern. Wil je graag kennis maken met ons en onze methoden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op!