Organisatie

Als bedrijf hebben wij in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Er werken inmiddels ruim zestig mensen bij Dibalex. Als team hebben we er voor gezorgd dat Dibalex een echte speler in de markt is. Dit resulteert in omzetgroei, in aantal geproduceerde machines, als in bestede uren voor service en onderhoud.

Dibalex is een bedrijf met een platte structuur en informele cultuur. Dibalex is sociaal bewogen en stelt de mens centraal. Er zijn korte communicatielijnen waardoor er snel met elkaar geschakeld wordt. Er wordt hard gewerkt en er kan goed onder hoge druk gepresteerd worden.

Dibalex bestaat uit de volgende bedrijven:  Dibalex Speciaal Machinebouw BV / Dibalex BV / Dibalex Production BV

 

Onze missie

We hebben als doel om continue mooie profileermachines te maken voor de Europese markt. Waarbij service en klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft. Met een sterk team werken wij samen aan klantspecifieke oplossingen.

 

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Dibalex - Rollforming Excellence

Rollforming excellence

Kom in contact met Dibalex

Het leveren van klantspecifieke totaaloplossingen voor profileermachines is al meer dan twintig jaar onze kern. Wil je graag kennis maken met ons en onze methoden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op!