2018
5 okt

Profielmaker Dibalex Verhuist Naar Dordrecht

Er wordt door de aannemer momenteel hard gewerkt aan de nieuwbouw van Dibalex. In oktober 2018 zal Dibalex zich vestigen aan de Smaragd 200 op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht.

Sinds november 2001 werken wij vanuit Alblasserdam en zullen straks vanuit Dordrecht de hele wereld voorzien van profileermachines. In samenwerking met het Architectenbureau Brand BBA is bij het ontwerp toegezien op duurzaamheid en efficiëntie. Zo krijgt productievloer een opp. van ca. 2400m2, drie bovenloopkranen en wordt voorzien van twee buffer putten voor een optimale bouw en testomgeving. Ook worden diverse kantoren en vergaderruimte gerealiseerd.

Eerste heipaal de grond in geslagen

Op het bedrijventerrein Dordtse Kil III is op 13 april de eerste heipaal voor de bouw van een nieuw bedrijfspand de grond in geslagen. De dochter van de directeur, Bert Havenaar, heeft met een druk op de knop hiervoor het startsein geven en de bouw ingang gezet. Deze eerste paal is daarmee een symbolische mijlpaal voor de ongekende groei van Dibalex in de afgelopen 20 jaar. In oktober zal de realisatie van het bedrijfspand klaar zijn.

Generic placeholder image

Generic placeholder image


Dibalex email nieuwsbrief

Wil je onze ontwikkelingen ontvangen in je mailbox?

Door je aan te melden op de Dibalex nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al onze ontwikkelingen en evenementen. Onze periodiek is maandelijks. Dus we overspoelen je mailbox niet, maar bieden je alleen relevante nieuwsberichten.

Dibalex - Rollforming Excellence

Rollforming excellence

Kom in contact met Dibalex

Het leveren van klantspecifieke totaaloplossingen voor profileermachines is al meer dan twintig jaar onze kern. Wil je graag kennis maken met ons en onze methoden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op!